Slide background

Personalizari textile

    Oferiti-le clientilor dvs. posibilitatea sa duca numele, logo-ul si site-ul firmei dvs. in casele lor. Personalizati obiecte promotionale pentru a avea o expunere cat mai mare pe piata si intrati in atentia consumatorilor. Nu este usor sa uiti un nume atunci cand il vezi in permanenta pe agenda, pe pixul, sau chiar pe breloc tau.

    Va invitam sa alegeti din gama variata de material pe care le putem personaliza: tricouri de orice tip, hanorace, geci, jackete, veste, sepci, bandane, esafe, umbrele, ceasuri, brichete, calendare, agende, pixuri, mouse pad-uri, etc.

The road to success starts at Leader Media.
The key to your success!

Realizam personalizari prin:

 • Transfer termic
  Rapid, util si exploziv de colorat! Transferul termic este folosit foarte des pentru personalizarile textile, deoarece prezinta o calitate superioara. Materialul imprimat poate avea o multime de culori si diverse texturi placute la atingere.
 • Serigrafie
  Orice tip de material cu suprafata plana se poate personalize prin serigrafie sau transfer de serigrafie. Impactul unic, colorat al personalizarii prin serigrafie, este realizat la costuri mici si avantajoase, folosind sita serigrafica pentru a compune matrita de copiere.
 • Tampografie
  Un alt procedeu de personalizare foarte des folosit, mai ales pe obiectele curbate, este tampografia. De altfel, el este si singurul care imprima pe o gama foarte larga de material precum material plastic, metal, piele, sticla, lemn, PVC, polistiren, ABS, polimetacrilat, hartie, carton. Procedeul ramanand acelasi, difera doar componentele vopselei utilizate.
 • Broderie
  Frumusetea broderiei se distinge prin calitatea si durabilitatea imprimarii. Foloseste aproape simultan ate colorate pentru imprimeuri simple sau complexe, de dimensiuni mici sau medii.
 • Timbru sec
  Acest tip de pesonalizare denota eleganta si are o durabilitate foarte ridicata in timp. Numit si tipar inalt, acesta se realizeaza datorita deformarii termice cu ajutorul unei stante incalzite realizand o forma in relief a suprafetelor precum pielea, imitatiile din piele sau hartie.

Cel mai bun mod de a colabora este sa ne dati mai multe detalii legate de proiect pentru ca noi sa va putem face cea mai buna oferta. Executam, livram si montam in functie de termenul si conditiile propuse de dumneavoastra.

COMANDA ACUM

solutionarea online a litigiilorinsolventa persoanelor fizice