Slide background

Tipar digital si offset

    Rapiditatea si calitatea impresionanta oferita de tiparul digital atrage des utilizatorii. Tiparirea oricarui document direct din formatul electronic se face rapid, fara a mai fi nevoie de pregatirea unei matrite, asa cum se face si in tipografie. Tiparul digital vine in ajutorul celor care au de printat un numar redus de produse/bucati si in acelasi timp, doresc un timp scurt de executie.

    Imprimare alb/negru sau color, imprimare fata sau fata-verso; putem realiza ceea ce va doriti intr-un timp scurt si la un pret excellent. Trecem printr-un proces riguros de planificare si monitorizare a productiei, indiferent de complexitate.

    In cazul tiparului offset, calitatea imaginii creste, iar costul scade foarte mult pe masura ce cantitatea creste si se poate folosi o gama mai larga de materiale imprimabile. Procedeul de tiparire offset este mult mai complex si consta in realizarea placilor de imprimare, curatarea si calibrarea masinii de tipar.

The road to success starts at Leader Media.
The key to your success!

Impreuna cu dumneavoastra. punem la punct toate detaliile necesare si, in cel mai scurt timp, veti avea produsele dorite. Realizam calendare, carti de vizita, ecusoane si legitimatii, etichete autocolante, felicitari, invitatii, fluturasi, brosuri, mape de prezentare, plicuri, tipizate, carti si chiar reviste.

COMANDA ACUM

solutionarea online a litigiilorinsolventa persoanelor fizice