Productie Publicitara Background

Casete luminoase

Printre cele mai eficiente forme de publicitate pentru afacerea dvs. sunt casetele luminoase. Fiecare locatie are nevoie de un impact visual placut, oriunde te uiti in oras vei vedea la fiecare cladire, magazin sau acoperis casete luminoase sub orice forma sau dimensiune. Astfel printe primele lucruri in care ar trebui sa investiti este o caseta luminoasa care sa atraga atentia trecatorilor si sa le starneasca curiozitatea. Noi putem sa va transformam ideile in realitate cu o gama intreaga de casete luminoase care sa va puna afarecea pe harta!

Afla mai multe

Litere volumetrice

Daca doriti ca afacerea dvs sa inspire stil si profesionalism, ati facut alegerea cea mai buna. Va oferim cea mai larga gama de litere, sigle sau forme volumetrice, cele mai bune solutii si preturi accesibile oricarui buzunar. Exista doua categorii mari de litere volumetrice:

Afla mai multe

Colantari si inscriptionari

Un vechi proverb chinezesc zicea “Ceea ce se spune la urechea cuiva ajunge la 1000 de mile departare”, atunci sa le oferim oamenilor un motiv sa vorbeasca despre afacerea dvs. pentru a duce vorba mai departe. Sa ii facem sa va cunoasca mai bine!

Afla mai multe

Print

Culorile vii, calitatea impecabila, preturi accesibile si respectarea termenelor limita sunt cele mai importante calitati ale serviicilor noastre. Ramura de print este foarte vasta si ne dorim sa punem in aplicare oricare dintre ideile dvs. Imaginatia este limita atunci cand creem si realizam:

Afla mai multe

Sisteme expozitionale

Afacerile sunt intr-o continua dezvoltare, astfel expunerea afacerii dvs. intr-un mod eficient si elegant in orice circumstanta se poate realiza si prin sistemele expozitionale care vor atrage atentia dorita.

Afla mai multe

Personalizari textile

Doriti sa va expuneti imaginea pe piata, sa va cunoasca cat mai multi oameni si de aceea doriti sa va personalizati diverse obiecte promotionale pentru a va pozitiona in atentia consumatorilor si a duce mai departe in casele lor numele, logo-ul sau pentru a-i indrepta spre online.

Afla mai multe

Structuri metalice si montaje

Un lucru bine facut este apreciat intotdeauna de o mie de ori mai mult. Leader Media doresti sa ofere o calitate superioara produselor executate, astfel obtinand respectul si aprecierea clientilor sai. Echipa noastra este capabila sa duca la final orice provocare si astfel gandeste, proiecteaza si concepe cele mai sigure si rezistente structuri metalice.

Afla mai multe

Bannere si Mash-uri

Utilizate in mod constant, prezente in permanenta pe cladiri sau mall-uri, in campanii electorale, pentru a acoperi diverse spatii mari care necesita o alta fata, mesh-urile si bannerele sunt asii nostrii din maneca atunci cand vorbim despre imaginea dvs.

Afla mai multe

Tipar digital si offset

Rapiditatea si calitatea impresionanta oferita de tiparul digital atrage des utilizatorii. Tiparirea oricarui document direct din formatul electronic se face rapid, fara a mai fi nevoie de pregatirea unei matrite, asa cum se face in tipografie. Tiparul digital vine in ajutorul celor care au de printat un numar redus de produse/bucati si in acelasi timp doresc un timp scurt de executie.

Afla mai multe

solutionarea online a litigiilorinsolventa persoanelor fizice